Пробне ЗНО-2017

З 14 березня 2017 року на веб-сайті Харківського РЦОЯО будуть розміщені запрошення-перепустки із адресами пунктів проведення пробного ЗНО. Додатково на веб-сайті Харківського РЦОЯО будуть розміщені схеми маршрутів доїзду до пунктів тестування.

Учасник пробного ЗНО має прибути до пункту пробного ЗНО не пізніше 10 год 50 хв. із запрошенням-перепусткою та документом, що посвідчує особу (паспорт, свідоцтво про народження), ручкою з пастою чорного кольору. Учасники, які запізнилися або прибули без документу, що посвідчує особу до пункту пробного ЗНО не допускаються.

У разі неявки на пробне ЗНО тестові матеріали (зошит із пробним тестом та інформаційний бюлетень) можна буде отримати після завершення пробного ЗНО або протягом трьох робочих днів у пункті пробного ЗНО, вказаному у запрошенні.

Всі учасники пробного ЗНО матимуть змогу отримати результат за шкалою 100-200 балів та 1-12 балів, якщо після проходження пробного ЗНО скористаються сервісом "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання" в "Особистому кабінету учасника пробного ЗНО" на веб-сайті Харківського РЦОЯО або за окремим посиланням на сайті Українського центру оцінювання якості освіти 01-05.04.2017 – з української мови і літератури, 08-10.04.2017 – з решти предметів.

Кiлькiсть переглядiв: 133