Відеоміст, присвячений 210-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка Харківської академії неперервної освіти

12 березня 2024 рокупрацівниками Харківської академії неперервної освіти у форматі zoom-конференції був проведений відеоміст, присвячений 210-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка, у межах якого відбулося вшанування переможців обласного етапу мовно-літературних конкурсів:Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, проведених у 2023/2024навчальному році

Учениця нашої гімназії Марина Ткаченко разом з наставником Тетяною Михайлівною Удовенко були запрошені на захід.

З вітальним словом до учасників відеомосту звернулася ректорка Харківської академії неперервної освіти Любов Покроєва.

Школярам була запропонована фотовікторина із застосуванням інфографіки, яка показала високий рівень знання учнями багатьох фактів про життя і творчість генія українського народу Тараса Шевченка. У виступах учнів та вчителів зазначалося, що життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Також учасники відеомосту поділилися досвідом участі в мовно-літературних конкурсах. З особливою увагою учасники свята слухали виступи президентських стипендіатів Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Почесними гостями заходу стали харківський письменник Віктор Бойко, письменник-воїн Олег Бородай, професор Харківської академії неперервної освіти Артур Ярещенко.

Усьогоу відеомості взяли участь75учнівта вчителів 3-11класів закладів загальної середньої освіти територіальних громад області та міста Харкова.

Кiлькiсть переглядiв: 23